Crypto Automated Trading

Μίσησε το ή Αγάπησέ το

Bitcoin / Δολάριο ΗΠΑ (COINBASE:BTCUSD) Altcoins

Αγοράσατε το ντιπ; Αν ναι, ποιανού η βουτιά;

Τα Altcoins ανέκαμψαν ισχυρά από τα χαμηλά της περασμένης εβδομάδας, με Bitcoin φαίνεται πολύ πιο αδύναμος και αβέβαιος για το ποια κατεύθυνση να ακολουθήσει. Αυτό είναι σύμφωνο με τη διατριβή που παρουσιάστηκε στην πρόσφατη ανάρτησή μας. Περιγράψαμε πώς Bitcoin θα μπορούσε να διαπραγματευτεί λοξά για λίγο, δίνοντας στην αγορά άλλη μια ευκαιρία για ένα ακόμη mini-Altseason.

Το γράφημα συγκρίνει την τιμή του Bitcoin (παραπάνω) παράλληλα με τη συνολική κεφαλαιοποίηση αγοράς των κρυπτονομισμάτων (εξαιρουμένων Bitcoin ) διαιρούμενο με το ανώτατο όριο αγοράς του BTC

Αυτό δείχνει ξεκάθαρα χαμηλές και υπερεπιδόσεις της αγοράς έναντι Bitcoin .

Κοιτάζοντας το γράφημα, τα Altcoins φαίνεται να κρατήθηκαν αρκετά σταθερά λαμβάνοντας υπόψη τη βουτιά του Bitcoin, καταλήγοντας να συνθηκολογήσει μόνο όταν η αγορά μεταβλητότητα φτάσει σε ακραία επίπεδα. Αφού ο (τοπικός) πάτος ήταν στη θέση του, έμποροι και επενδυτές έσπευσαν να αγοράσουν πίσω τα νομίσματα που αναγκάστηκαν να πουλήσουν μόλις λίγες μέρες νωρίτερα. Οι έμπειροι συμμετέχοντες στην αγορά μπόρεσαν να επαναγοράσουν σε χαμηλότερη τιμή, άλλοι, δυστυχώς σε υψηλότερη.

Αυτή είναι η τυπική αναδιανομή πλούτου σε αυτές τις περιπτώσεις, από αυτές που πουλάνε πανικό σε αυτούς που περιμένουν υπομονετικά να αγοράσουν βουτιές. Να το μισείς ή να το αγαπάς, αυτή είναι η αγορά.

Τι έπεται? Παρα την αιχμηρά ανάκαμψη, τα Altcoins δεν κατάφεραν να ανακτήσουν την απότομη ανοδική τάση. Διαπραγματεύονται εδώ και εβδομάδες. Εάν αυτό δεν συμβεί σύντομα, η ορμή τους θα μπορούσε να επιδεινωθεί. Σε αυτή την περίπτωση, θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία για να επιστρέψετε Bitcoin , παρέχοντας τη σωστή ποσότητα καυσίμου για να σπάσει μια για πάντα την αντίσταση των 60,000$.