Crypto Automated Trading

Προσφορά Μαύρης Παρασκευής 40% Cashback KuCoin

Ετοιμαστείτε να υπερτροφοδοτήσετε τις συναλλαγές σας με την πιο πολυαναμενόμενη προσφορά της χρονιάς! 

Η καμπάνια της Black Friday με KuCoin is τώρα ζουν και περνά μέσα Νοέμβριος 30th 2023

Οι ειδικευμένοι έμποροι μπορούν να απολαύσουν επιστροφή χρημάτων έως και 40%. στις προμήθειες διαπραγμάτευσης:

✅Βραβείο 1: Ανταλλάξτε τουλάχιστον 100 $ μέσω Coinrule on KuCoin Spot ή Futures, και λάβετε το 20% των καθαρών προμηθειών συναλλαγών σας ως επιστροφή μετρητών

✅Βραβείο 2: Διαπραγματεύστε τουλάχιστον 1 εκατομμύριο $ μέσω Coinrule σε KuCoin Spot ή Futures, λάβετε το 40% των καθαρών προμηθειών συναλλαγών σας ως επιστροφή μετρητών

Είναι μια ευκαιρία περιορισμένου χρόνου, μην τη χάσετε!

Κανόνες που πρέπει να θυμάστε:

  1. Για να είναι επιλέξιμες, οι συναλλαγές πρέπει να διεξάγονται αποκλειστικά μέσω Coinrule
  2. Όγκος Συναλλαγών = Όγκος Spot *1 + Όγκος ΣΜΕ *1.
  3. Η επιστροφή μετρητών βασίζεται στην «καθαρή» προμήθεια διαπραγμάτευσης η οποία περιέχει μειώσεις χρήσης KCS, εκπτώσεις διαπραγματευτών αντισυμβαλλομένου και άλλες περιπτώσεις χρήσης εκπτωτικών κουπονιών. 
  4. Η KuCoin διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει και να ανακαλέσει τα εισιτήρια για συμμετέχοντες που συμμετέχουν σε ανέντιμες ή καταχρηστικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια αυτής της δραστηριότητας. Αυτό περιλαμβάνει εγγραφές μαζικών λογαριασμών για την εκμετάλλευση πρόσθετων ανταμοιβών και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα σε σχέση με παράνομους, δόλιους ή επιβλαβείς σκοπούς. 
  5. Όλες οι ανταμοιβές θα διανεμηθούν εντός 7 εργάσιμων ημερών μετά το τέλος της καμπάνιας.

Ρίξτε μια ματιά για να δείτε πώς να συνδέσετε το KuCoin Spot και futures on Coinrule.

Γιατί Coinrule?

Coinrule είναι κάτι περισσότερο από μια απλή πλατφόρμα συναλλαγών. Είναι η πύλη σας για τη χάραξη στρατηγικής, την αυτοματοποίηση και την εκτέλεση συναλλαγών 24/7, χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθείτε συνεχώς τις αγορές. Η φιλική προς τον χρήστη διεπαφή, η αγορά και ένα ευρύ φάσμα προκαθορισμένων προτύπων συναλλαγών διευκολύνουν τόσο τους αρχάριους όσο και τους έμπειρους εμπόρους να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες συναλλαγών τους.

Σχετικά με το KuCoin

Το KuCoin είναι ένα παγκόσμιο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων για πολλά ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και κρυπτονομίσματα. Το KuCoin ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2017 και έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης και έχει ήδη περίπου 29 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Ως το σπίτι των πολύτιμων λίθων κρυπτογράφησης, το KuCoin έχει υποστηρίξει πάνω από 750 έργα με 1,300+ ζεύγη συναλλαγών. Πάνω από 200 έργα είχαν την παγκόσμια πρεμιέρα τους στο KuCoin. Το KuCoin είναι επί του παρόντος ένα από τα 5 κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης σύμφωνα με τα CoinMarketCap και Coingecko.

Θυμηθείτε, το ρολόι χτυπά και αυτές οι προσφορές δεν θα διαρκέσουν για πάντα. Αναβαθμίστε τη στρατηγική συναλλαγών σας με Coinrule και αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή τη Μαύρη Παρασκευή.

Καλές συναλλαγές,  

Η Coinrule Ομάδα