Crypto Automated Trading

Η πραγματικότητα νικάει τη φαντασία

Ethereum / Bitcoin (BINANCE:ETHBTC)

Οι συγγραφείς μυθοπλασίας προσπάθησαν να προβλέψουν πώς θα έμοιαζε το μέλλον για αιώνες. Πάντα ωθούσαν τη φαντασία τους στα όρια του αδύνατου και τελικά, η μυθοπλασία έγινε πραγματικότητα με την άνοδο του Dogecoin.

Αυτό που, πιθανότατα, κανείς δεν θα μάντευε ποτέ είναι ότι ένα «νόμισμα» που πήρε το όνομά του από ένα χαριτωμένο και παιχνιδιάρικο σκυλί θα ήταν στα πρόθυρα να ξεκινήσει μια παγκόσμια επανάσταση ανάμεσα σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Την περασμένη εβδομάδα, το Dogecoin εκτινάχθηκε σε γελοία επίπεδα, ωθώντας την κεφαλαιοποίησή του σε αποτίμηση συγκρίσιμη με την Polkadot και Cardano . Σημειωτέον, το Dogecoin έχει σχεδόν μηδενικό οδικό χάρτη ανάπτυξης, ενώ μερικοί από τους πιο έξυπνους προγραμματιστές κρυπτογράφησης εργάζονται στο Polkadot και Cardano για χρόνια. Αυτή είναι η δύναμη ενός μιμιδίου το 2021.

Ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Dogecoin και σε άλλα meme-coins, Ethereum σπάει αυτό που θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι είναι μια φάση συσσώρευσης 18 μηνών με τιμή Bitcoin όροι. Είναι δύσκολο να εκτιμήσεις τις ανοδικές δυνατότητες ενός νέου Ethereum ανοδική πορεία σωστά, καθώς στις μέρες μας, κανένας έμπορος ή επενδυτής δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται πια για τις αποτιμήσεις. Η πραγματικότητα είναι ότι το δίκτυο του Ethereum εξασφαλίζει καθημερινά συναλλαγές αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, με νέα κεφάλαια και χρήστες να ρέουν τακτικά. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Είτε αυτό είναι απλώς φαντασία είτε πραγματικότητα, καλύτερα να έχετε τα πόδια στο έδαφος και να κάνετε συναλλαγές με ασφάλεια.