Crypto Automated Trading

Το Crypto Goes Public

Συνολική κεφαλαιοποίηση κρυπτονομισμάτων, $ (CRYPTOCAP:TOTAL)

Όσοι εντάχθηκαν στον χώρο των κρυπτονομισμάτων πριν από μερικά χρόνια ίσως θυμούνται το πρώτο παζλ που αντιμετώπισαν.

Πού πρέπει να αγοράσω κρυπτονομίσματα; Οι αμυχές, οι απάτες, οι διακοπές λειτουργίας και η κακή εμπειρία χρήστη ήταν πραγματικός πόνος. Εκείνοι που ξεκίνησαν πρόσφατα το κρυπτο-ταξίδι τους δεν έχουν τόσα πολλά να ανησυχούν. Οι εξέχοντες παίκτες απέκτησαν σταθερή φήμη για την προσφορά ασφαλών και εύκολων επιλογών.

Το Coinbase είναι αναμφίβολα ένα από αυτά και χθες πρόσφεραν στα κρυπτονομίσματα ένα προνομιακό προσκήνιο όταν εισήχθησαν στο NASDAQ, ένα χρηματιστήριο των ΗΠΑ. Το Crypto συναντά επίσημα τη Wallstreet.

Το 2020, οι θεσμικοί επενδυτές ανακοίνωσαν το ενδιαφέρον τους για τα κρυπτονομίσματα και τώρα η παραδοσιακή χρηματοοικονομική αγορά αποτιμά έναν από τους κύριους παίκτες κρυπτογράφησης στα 100 δισεκατομμύρια δολάρια. Σε τόσο υψηλή αποτίμηση, η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς όλων των κρυπτονομισμάτων ( Bitcoin περιλαμβάνεται!) ξαφνικά φαίνεται φτηνό.

Κοιτάζοντας το γράφημα της συνολικής αγοράς κρυπτονομισμάτων, είναι ξεκάθαρο πώς θερμαίνονται τα πράγματα. Οι τιμές αυξάνονται σταθερά από τον Μάρτιο του 2020 καθώς αυξάνονται τόμος . Το μικρότερο κανάλι, ξεκινώντας από τον Φεβρουάριο, μοιάζει πλέον με ενοποίηση μετά το αιχμηρά κέρδη τον Ιανουάριο που οδήγησαν τις αποτιμήσεις σε διπλασιασμό.

Μια νέα έκρηξη εδώ θα σηματοδοτούσε ένα νέο κύμα πιθανώς ισχυρότερου FOMO. Αλλά προσέξτε να διαχειριστείτε τον κίνδυνο σας και σταδιακά να κερδίσετε στο δρόμο προς τα πάνω. Όσο πιο γρήγορη είναι η ανάπτυξη, τόσο περισσότερο θα αυξηθεί ο κίνδυνος αρνητικών!