Crypto Automated Trading

Αυτή η ώρα είναι διαφορετική

DEFI / TetherUS PERPETUAL FUTURES (BINANCE:DEFIUSDTPERP)

Το μετατραυματικό στρες που προκλήθηκε από τη μεγάλη Bear Market του 2018 μπορεί να είναι ακόμα ζωντανό στο μυαλό των επενδυτών κρυπτογράφησης.

Ο φόβος της αγοράς της κορυφής είναι τόσο έντονος για πολλούς εμπόρους που βλέπουν κάθε βουτιά γύρω από μια νέα συνεχώς ψηλά με μεγάλη σύνεση. Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό. Η διαχείριση κινδύνων είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες των συναλλαγών. Η ανάληψη κερδών από καιρό σε καιρό βοηθά στην εξισορρόπηση του συνολικού κινδύνου του χαρτοφυλακίου και, σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι πολύ λογικό.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ζητήσαμε μια περίοδο αβεβαιότητας και στην πραγματικότητα οδήγησε σε ευρεία διόρθωση της αγοράς. Bitcoin συνεχίζει να παλεύει με το σπάσιμο του επιπέδου των 60,000 $ και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να δούμε ένα ξεκάθαρο ξεπέρασμα. Εν τω μεταξύ, τα Altcoins δείχνουν ανθεκτικότητα σε κάθε βουτιά, αποδεικνύοντας ότι η ζήτηση είναι ακόμα εκεί, εκτός από το Ethereum.

Το Binance υπολογίζει έναν δείκτη DeFi χρησιμοποιώντας δέκα νομίσματα μεγάλης κεφαλαιοποίησης και το γράφημά του φαίνεται αναμφίβολα bullish . Ο δείκτης ενοποιείται πάνω από μια αντίστροφη κεφαλή και ώμο ακριβώς κάτω από το συνεχώς υψηλός. Όσο διατηρείται το κόκκινο οριζόντιο επίπεδο, οι πιθανότητες είναι ότι η αγορά βιώνει ένα νέο δυνατό σκέλος ανά πάσα στιγμή. Από μακροοικονομική άποψη, η αγορά κρυπτογράφησης φαίνεται τόσο σταθερή όσο ποτέ.

Το 2017, το μόνο blockchain με πραγματική χρήση ήταν το Ethereum. Και χρησιμοποιήθηκε κυρίως για να χυθούν χρήματα σε ICO χωρίς προϊόντα που να λειτουργούν. Σήμερα, όλα είναι διαφορετικά καθώς οι συναλλαγές αξίας δισεκατομμυρίων καθημερινά παρέχουν πραγματική χρησιμότητα για όσους χρησιμοποιούν αποκεντρωμένα πρωτόκολλα. Οι πάροχοι ρευστότητας, οι χρησμοί, οι ανταλλαγές, ο δανεισμός, οι NFTs μπορούν ακόμα να προσθέσουν καύσιμο σε αυτήν την Bull Market.