Crypto Automated Trading

🚀Είναι αυτή η Πρωταπριλιά;

Κυριαρχία BTC κεφαλαίου αγοράς από το 2018 έως το 2021, % (ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ TRADINGVIEW) (CRYPTOCAP:BTC.D)

Αν σου έλεγα ότι το πραγματικό Altseason δεν έχει καν ξεκινήσει, το πρώτο πράγμα που θα σου περνούσε από το μυαλό σίγουρα θα ήταν, «Αυτό πρέπει να είναι πρωταπριλιάτικο!».

Αυτή η ιδέα είναι αρκετά συναρπαστική, καθώς ήδη πολλά νομίσματα στην αγορά διαπραγματεύονται συνεχώς υψηλή αξία κατά τη διάρκεια αυτής της Bull Market. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι τα περισσότερα από τα ανοδικά είναι ακόμα μπροστά μας. Ωστόσο, εάν η εικόνα που απεικονίζει αυτό το γράφημα ξεδιπλωθεί για να είναι ακριβής, τα Altcoins θα μπορούσαν να έχουν πολλά να τρέξουν τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με την κυριαρχία του Bitcoin, η αγορά Altcoin φαίνεται ακόμα υποτιμημένη σε σύγκριση με Bitcoin . Προσθέστε τώρα ότι ο Απρίλιος είναι ιστορικά ένας θετικός μήνας για την κρυπτογράφηση στην εξίσωση, και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εκρηκτικό.

Μπορείτε να δείτε αυτό το άρθρο στο Μεγάλη Μετατόπιση.

Υπάρχουν τουλάχιστον δύο στοιχεία που θα μπορούσαν να παρέχουν σταθερή υποστήριξη σε αυτή τη διατριβή. Bitcoin ανέκαμψε ισχυρά από τις πρόσφατες πτώσεις και τώρα διαπραγματεύεται ακριβώς κάτω από μια βασική αντίσταση που, εάν σπάσει, θα το ωθούσε κατευθείαν σε νέα τιμή ανακάλυψη . Επιπλέον, ορισμένα νομίσματα μεγάλου κεφαλαίου έχουν ακόμα άφθονο χώρο για να καλύψουν τη διαφορά Bitcoin . Βλέπω Ethereum , Zcash και Litecoin, από τις πιο αξιοσημείωτες περιπτώσεις.

Εάν αποκομίσατε κάποια κέρδη πρόσφατα, αυτή ήταν μια λογική επιλογή που σας οδήγησε να έχετε τη ρευστότητα για να συγκεντρώσετε εκείνα τα νομίσματα που δεν είχαν αντλήσει ακόμη. Αυτά τα νομίσματα πιθανότατα θα έχουν καλύτερη απόδοση Bitcoin βραχυπρόθεσμα, επιτρέποντάς σας να αναβαθμίσετε περισσότερο Bitcoin στο μέλλον. Όσο η κυριαρχία του Bitcoin παραμένει κάτω από το 60, η αγορά των στρατηγικών βουτιάς προσφέρει το καλύτερο προφίλ κινδύνου-ανταμοιβής. Αλλά μην ξεχνάτε ποτέ να διαχειρίζεστε τον κίνδυνο.

Είναι η πρωταπριλιάτικη εβδομάδα, άλλωστε!