Στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο HitBTC με το BitShares

Ξεπεράστε την αγορά altcoin, τη στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο HitBTC και ανταλλάξτε εύκολα BTS. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
τα πιο διάσημα Χρηματιστήρια
πρώτης τάξεως
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
"Εξαιρετικό, αυτόματο σύστημα συναλλαγών που έγινε εύκολο, για κάθε είδους λάτρεις των κρυπτονομισμάτων."
Mark

Μοντελοποιήστε ένα ισχυρό crypto bot

Προσπαθήσατε ποτέ να δημιουργήσετε συστήματα συναλλαγών ψηφιακών χρημάτων και απέτυχε; Προσπαθήσατε ποτέ να αυτοματοποιήσετε την αγορά/πώληση BitShares στο HitBTC; Παρουσιάζοντας Coinrule! Coinrule είναι ένα εργαλείο συστημάτων συναλλαγών που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν αυτόματο crypto bot χωρίς να είναι επιστήμονες δεδομένων! Αυτοματοποιήστε όλες τις αγορές/πωλήσεις ψηφιακών χρημάτων σας με τη μοναδική πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης που χρειάζεστε!

Συναλλαγές με Bots

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε τη στρατηγική σας

Συναλλαγές με ασφάλεια στο HitBTC

Θυμάστε όταν οι αγορές αυξήθηκαν 90 φορές και περισσότερο; Θα θέλατε να είχατε επενδύσει στο BitShares στο HitBTC εκείνη την εποχή; Coinrule σας επιτρέπει να αρπάξετε οποιαδήποτε ευκαιρία ακόμα και ενώ κοιμάστε! Οι σκληροπυρηνικοί ιδιοκτήτες σχεδιαστικών εργαλείων. Δημιουργία κανόνων με Coinrule σήμερα για να διαχειρίζεστε τα νομίσματά σας BTS κάθε στιγμή.

Συναλλαγές με Bots

Σχεδιάστε τη δική σας στρατηγική συναλλαγών και tradeBTS

Τα πιο προηγμένα έργα ψηφιακού χρήματος, όπως το BitShares, αναπτύσσονται στον οδικό χάρτη του 2019. Θέλατε να κάνετε τις παραγγελίες σας BTS, BTS ή BTS; Είστε ήδη στο HitBTC; Τώρα είναι η ώρα να χτίσετε στρατηγική, να φέρετε την αγορά-πώληση ψηφιακών χρημάτων σας στο επόμενο στάδιο Coinrule!

Συναλλαγές με Bots

Δημιουργήστε στρατηγικές με βάση τους περισσότερο χρησιμοποιούμενους δείκτες

Καμιά ερώτηση? Πες γεια σε CoinruleΚέντρο βοήθειας του! Διαβάστε σχετικά με την ασφάλειά μας για τις αγορές/πωλήσεις σας, πώς διατηρούμε τα κλειδιά API σας, πώς μπορείτε να συνδεθείτε Coinrule στο HitBTC και ποιοι κανόνες αυτόματης διαπραγμάτευσης χρειάζεστε για να κερδίσετε το BitShares. Δημιουργία αυτόματων κανόνων με Coinrule και ενημερώστε μας αν έχετε απορίες!

Ενεργοποιήστε στρατηγικές όταν αλλάζει η αγορά κρυπτογράφησης Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν απαιτείται κωδικός Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τις κινούμενες αγορές Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία συστημάτων συναλλαγών τώρα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, προσδιορίστε τα συστήματα συναλλαγών και διαχειριστείτε το πορτοφόλι σας 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda