Στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων σε HitBTC και Αγορά/πώληση Tezos

Ξεπεράστε τις κινήσεις της αγοράς, τη στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο HitBTC και ανταλλάξτε το XTZ σαν γκουρού. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
τα πιο διάσημα Χρηματιστήρια
στρατιωτικής ποιότητας
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
“Το καλύτερο πράγμα που έγινε στα κρυπτογράφηση τα τελευταία χρόνια”
Luke

Σχεδιάστε αυτόματους κανόνες κρυπτογράφησης

Coinrule είναι το εξαιρετικό εργαλείο για πολλά διαφορετικά επίπεδα επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει μια ολοκληρωμένη σειρά ευκαιριών που προσφέρεται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να επιτύχετε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να αναπτύξετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε XTZ. Θα είναι πολύ εύκολο να συγκεντρώσετε XTZ, να θωρακίσετε το χαρτοφυλάκιό σας, να πιάσετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική πτώση.

Δημιουργήστε έναν κανόνα

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε τη στρατηγική σας

Διαχειριστείτε με ασφάλεια στο HitBTC

Coinrule έχει έναν κύριο στόχο, θέλουμε να κάνουμε τη συναλλακτική σας δράση πιο αποτελεσματική ενώ ταυτόχρονα να είστε γρήγοροι. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων λειτουργούν 24 ώρες το 7ωρο, XNUMX ημέρες την εβδομάδα, μόνο ένα αυτόματο ρομπότ κρυπτονομισμάτων μπορεί να πιάσει πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα προκύψει στην αγορά. Πώς να δημιουργήσετε έναν αυτόματο κανόνα συναλλαγών με Coinrule? Καθορίστε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας την πρακτική If-This-Then-That, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Δημιουργήστε έναν κανόνα

Δημιουργήστε τη δική σας μηχανή συναλλαγών και συσσωρεύστε XTZ

At Coinrule εργαζόμαστε εντατικά για να προσφέρουμε νέους πόντους και βελτιώσεις στο έξυπνο εργαλείο μας κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, συνεργαζόμαστε με τους πιο εξειδικευμένους πελάτες μας και τα κορυφαία ανταλλακτήρια για να συγκεντρώσουμε σχόλια και απόψεις.

Δημιουργήστε έναν κανόνα

Δημιουργήστε αυτόματες στρατηγικές με βάση τους δείκτες που χρησιμοποιούνται περισσότερο

Οι συναλλαγές χρειάζονται έλεγχο, στάση και μέθοδο. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο σκληρές; Η ανθρώπινη φύση και τα συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα κέρδη από τις συναλλαγές σας. Η χρήση ενός κανόνα αυτόματης συναλλαγών σάς επιτρέπει να ξεπεράσετε τις επιπτώσεις του άγχους, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης ένας ερασιτέχνης μπορεί να κάνει συναλλαγές σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε τα bots όταν αλλάζει ο όροφος συναλλαγών Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τη δυναμική των επενδύσεων Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία συστημάτων συναλλαγών αμέσως τώρα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, δημιουργήστε αυτόματες συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda