Γνωρίστε Coinrule μια πλατφόρμα για την αυτόματη αγορά και πώληση MKR στο HitBTC και σε πολλά άλλα ανταλλακτήρια

Κερδίστε τον χώρο κρυπτογράφησης, τη στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο HitBTC και ανταλλάξτε MKR άνετα. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
τα πιο διάσημα Χρηματιστήρια
στρατιωτικής ποιότητας
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
"Coinrule είναι ένας ασφαλής βοηθός που επιτρέπει στους εμπόρους κρυπτονομισμάτων να δημιουργούν ρομπότ κρυπτονομισμάτων συναλλαγών χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσουν ούτε μια γραμμή κώδικα.»
Παύλος

Μοντελοποιήστε τον τέλειο κανόνα αυτόματης διαπραγμάτευσης

Coinrule σχεδιάζει το πιο εύκολο και φιλικό προς το χρήστη crypto trading bot. Με Coinrule μπορείτε να σχεδιάσετε τη δική σας μέθοδο συναλλαγών με βάση το MKR και να την αφήσετε να εκτελείται αυτόματα σε διάφορα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης όπως το HitBTC. Είναι το If-This-Then-That για αυτοματοποιημένες συναλλαγές που σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε πολλές ευκαιρίες στην αγορά.

Εμπόριο τώρα

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε το σχέδιό σας

Αγορά/πώληση με ασφάλεια στο HitBTC

Coinrule ικανοποιεί τις ανάγκες διαφορετικών τύπων επενδυτών και εμπόρων. Δοκιμάστε και εκτελέστε εύκολα τις αυτοματοποιημένες συναλλαγές σας μέσα σε λίγα λεπτά στο HitBTC. Απλώς αγοράστε και πουλήστε, προστατέψτε το χαρτοφυλάκιό σας και ξεπεράστε την αγορά χωρίς να χάσετε ούτε μια ευκαιρία.

Εμπόριο τώρα

Σχεδιάστε τη δική σας μηχανή συναλλαγών και αγοράστε και πουλήστε MKR

Ακόμη και σε διαστήματα χαμηλής αστάθειας της αγοράς, ορισμένα altcoins μπορούν να παρουσιάσουν ένα είδος αστάθειας που μπορεί να προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες. Αγοράστε τα νομίσματα που βυθίζονται και πουλήστε αυτά που αυξάνονται, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές τις αλλαγές στην αγορά εκτελώντας τις παραγγελίες σας χρησιμοποιώντας ένα αυτόματο σχέδιο συναλλαγών. Οι συναλλαγές των κρυπτογραφικών σας κεφαλαίων δεν ήταν ποτέ τόσο γρήγορες!

Εμπόριο τώρα

Δημιουργήστε κανόνες με βάση τους πιο χρησιμοποιούμενους δείκτες

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς να ρομποτοποιήσετε τη στρατηγική συναλλαγών σας αλλά δεν έχετε δεξιότητες κωδικοποίησης; Coinrule βασίζεται σε ένα στυλ If-This-Then-That, παρουσιάζουμε μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και πολλούς συσχετισμούς που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε το πρώτο σας σχέδιο συναλλαγών στο HitBTC.

Ενεργοποιήστε τα ρομπότ όταν αλλάζει η αγορά Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν χρειάζεται κανένας κωδικός Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τις κινούμενες αγορές Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε να δημιουργείτε συναλλαγές τώρα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, στρατηγικές σχεδίου και διαχειριστείτε τα νομίσματά σας 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda