Η τέλεια γεννήτρια για την αποτελεσματική ανταλλαγή AE στο Binance

Πρωταθλητής στην αγορά, ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων στο Binance και διαπραγματεύστε AE αποτελεσματικά. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
καλύτερες ανταλλαγές
ανώτερος
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
"Τόσο χρήσιμο μηχάνημα, θα ήθελα να το είχα ανακαλύψει νωρίτερα."
Jon

Μοντελοποιήστε έναν κανόνα συναλλαγών αμέσως

Coinrule κάνει το αυτόματο crypto bot τόσο γρήγορο όσο το IFTTT. Κάθε πελάτης θα μπορεί να δημιουργήσει το δικό του πρόγραμμα συναλλαγών αμέσως χωρίς δεξιότητες κώδικα. Μια ευέλικτη και εξαιρετική πλατφόρμα θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις οποιουδήποτε εμπόρου κρυπτονομισμάτων, έτσι ώστε καμία περίπτωση στην αγορά να μην μπορεί να πιάσει πλέον δυναμισμό.

Δημιουργία κανόνα

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε την αυτόματη συναλλαγή σας

Διαχειριστείτε με ασφάλεια στο Binance

Μπορείτε εύκολα να ορίσετε ανά πάσα στιγμή τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας από μια ενοποιημένη εφαρμογή συνδεδεμένη στο Binance και εκεί θα ελέγξετε όλες τις σχετικές λειτουργίες σχετικά με το πρόγραμμα επεξεργασίας στρατηγικής σας. Έχετε τον πλήρη έλεγχο των νομισμάτων σας, Coinrule δεν έχει άδεια να αφαιρέσει τα χρήματά σας από το χαρτοφυλάκιό σας. Η ασφάλειά σας είναι η κορυφαία προτίμησή μας!

Δημιουργία κανόνα

Σχεδιάστε τη δική σας στρατηγική συναλλαγών και tradeAE

Δοκιμάστε το Demo Exchange με εικονικό χαρτοφυλάκιο για να δοκιμάσετε με κρυπτογραφημένη τεχνολογία τις αυτόματες στρατηγικές σας σε πραγματικές προσομοιώσεις αγοράς χωρίς κίνδυνο για το κέρμα σας. Μπορείτε να αλλάξετε το νέο σας σύστημα συναλλαγών για να το κάνετε πιο κερδοφόρο. Οι συνθήκες της αγοράς εξελίσσονται συχνά, επομένως η ευελιξία είναι σημαντική απαίτηση και η Coirule δεσμεύεται να ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις οποιουδήποτε επενδυτή.

Δημιουργία κανόνα

Δημιουργήστε αυτόματες συναλλαγές με βάση τους mainstream δείκτες

Το Aeternity έχει έναν πολύ συναρπαστικό οδικό χάρτη για το 2019, περισσότερες αναφορές μπορούν να δημοσιευτούν ξαφνικά και η τιμή μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί όταν περιμένεις το λιγότερο από τότε που το Binance διαπραγματεύεται 24/7. Ένα ρομπότ κρυπτογράφησης σάς υποστηρίζει για να πιάσετε τις καλύτερες ευκαιρίες χωρίς να χάσετε ούτε μια συναλλαγή. Δημιουργία κανόνων με Coinrule τώρα!

Σκανδάλη crypto trading botόταν αλλάζουν οι κινήσεις της αγοράς Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τη δυναμική των επενδύσεων Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε να δημιουργείτε κανόνες σήμερα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, δημιουργήστε κανόνες και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda