Χειριστείτε εύκολα το BTS και άλλα νομίσματα στο Binance Coinrule

Κορυφή του δυναμισμού της αγοράς, ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης στο Binance και διαπραγμάτευση BTS αποτελεσματικά. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
καλύτερες ανταλλαγές
στρατιωτικής ποιότητας
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
"Με Coinrule, οι συναλλαγές κρυπτονομισμάτων πρόκειται να εκτοξευθούν»
James

Δημιουργήστε κανόνες συναλλαγών, 24/7

Coinrule εργάζεται καθημερινά για την ανάπτυξη νέων crypto trading bots and machines for trading editor. Η καθημερινή μας διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων επιτρέπει στους επενδυτές της BTS να πραγματοποιούν κέρδη κατά την εμπορία οποιωνδήποτε νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του BTS, στο Binance.

Δημιουργήστε έναν κανόνα

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε τον κανόνα σας

Διαχειριστείτε με ασφάλεια στο Binance

Coinrule είναι μια ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης που παρέχει στους [traders} διαφορετικών επιπέδων τεχνογνωσίας για να βγάλουν χρήματα από τις συναλλαγές BTS. Οι χρήστες μας είναι σε θέση να δημιουργήσουν διαχειρίσιμες και έξυπνες στρατηγικές συναλλαγών σε όλους τους σημαντικούς λογαριασμούς. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να ολοκληρώσετε τις αυτόματες συναλλαγές σας για να δημιουργήσετε τη δική σας στρατηγική. Coinrule καθιστά πολύ απλή τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου BTS, την προστασία του χαρτοφυλακίου σας και την αναχαίτιση των αντλιών της αγοράς.

Δημιουργήστε έναν κανόνα

Δημιουργήστε τη δική σας μηχανή συναλλαγών και διαχειριστείτε τα νομίσματά σας BTS

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων σε κανένα σημείο δεν κοιμούνται! Μόνο μια ημέρα διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων μπορεί να διαχειριστεί πλήρως όλες τις δυνατότητες της αγοράς. Μπορείτε να προγραμματίσετε μια ημέρα διαπραγμάτευσης κρυπτογράφησης με Coinrule πανεύκολα! Σχεδιάστε τους κανόνες σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα δημιουργίας εμπορικών σχεδίων, χωρίς καθόλου δεξιότητες κωδικοποίησης!

Δημιουργήστε έναν κανόνα

Σχεδιάστε συστήματα συναλλαγών με βάση τους mainstream δείκτες

Το BTS έχει αυξηθεί περισσότερο από 100 φορές τα τελευταία χρόνια. Με Coinrule μπορείτε να αντιμετωπίσετε επιστροφές που θα σας αλλάξουν τη ζωή, ενώ μειώνετε τον κίνδυνο. Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι η χρυσή ευκαιρία του 21ου αιώνα. Coinrule σας επιτρέπει να το εκμεταλλευτείτε!

Ενεργοποιήστε μηχανισμούς όταν αλλάζουν οι κινήσεις της αγοράς Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν ζητήθηκε κωδικός Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τη δυναμική των επενδύσεων Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία παραγγελιών αμέσως

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, καθορίστε αυτοματοποιημένες στρατηγικές και διαχειριστείτε τα νομίσματά σας 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda