Ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων σε Binance και Αγορά/πώληση Litecoin

Κορυφή στην αγορά χρησιμοποιώντας ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης στο Binance και κερδίστε κέρδη με την LTC μέσα σε λίγες ώρες

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
πιο χρησιμοποιούμενα Ανταλλακτήρια
στρατιωτικής ποιότητας
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
“Το καλύτερο πράγμα που έγινε στα κρυπτογράφηση τα τελευταία χρόνια”
Sergey

Ξεκινήστε τους αυτοματοποιημένους κανόνες συναλλαγών

Coinrule είναι το κύριο εργαλείο για πολλές διαφορετικές κατηγορίες επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει ένα απεριόριστο φάσμα δυνατοτήτων που προσφέρεται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να εκτελέσετε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να προσδιορίσετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε LTC. Θα είναι πολύ άμεσο να συγκεντρώσετε LTC, να υπερασπιστείτε το χαρτοφυλάκιό σας, να ασφαλίσετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική πτώση.

Δημιουργία Bot

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε το σύστημα συναλλαγών σας

Διαχειριστείτε με ασφάλεια στο Binance

Coinrule έχει μια κύρια αποστολή, θέλουμε να κάνουμε τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων σας πιο αποτελεσματικές, ενώ ταυτόχρονα είναι διαχειρίσιμες. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων λειτουργούν 24 ώρες το 7ωρο, XNUMX ημέρες την εβδομάδα, μόνο ένα αυτόματο bot συναλλαγών μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα εμφανιστεί στην αγορά. Πώς να δημιουργήσετε έναν κανόνα συναλλαγών με Coinrule? Διαχειριστείτε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία If-This-Then-That, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Δημιουργία Bot

Αναπτύξτε τη δική σας τεχνική συναλλαγών και συσσωρεύστε LTC

At Coinrule εργαζόμαστε τόσο πολύ για να προσφέρουμε νέα στοιχεία και βελτιώσεις στο περιβάλλον μας κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, είμαστε σε επαφή με τους πιο ενεργούς πελάτες μας και τα κορυφαία ανταλλακτήρια για να συγκεντρώσουμε σχόλια και απόψεις.

Δημιουργία Bot

Μοντελοποιήστε αυτόματες στρατηγικές με βάση δημοφιλείς δείκτες

Το εμπόριο χρειάζεται πειθαρχία, στάση και σχέδιο. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο δύσκολες; Η ανθρώπινη φύση και τα συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα κέρδη των συναλλαγών σας. Η χρήση ενός αυτόματου σχεδίου συναλλαγών σάς επιτρέπει να υποτάξετε τις επιπτώσεις της ανησυχίας, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης ένας αρχάριος μπορεί να κάνει συναλλαγές σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε μηχανισμούς όταν αλλάζουν οι κινήσεις της αγοράς Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τις τάσεις της αγοράς Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία αυτόματων συναλλαγών αυτή τη στιγμή

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, αναπτύξτε αυτόματες συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda