τεχνικούς δείκτες διαπραγμάτευσης bot
Crypto Automated Trading Συμβουλές Trading

Προστέθηκαν τεχνικοί δείκτες σε Coinrule – Το πιο φιλικό προς τον χρήστη Trading Bot είναι πιο προηγμένο από ποτέ

Οι τεχνικοί δείκτες είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, τα πιο συναρπαστικά εργαλεία που χρησιμοποιούν οι έμποροι. Η γενική ιδέα είναι ότι είναι πολύ περίπλοκα και σε κάποιο βαθμό, αυτό είναι μάλλον αλήθεια, και είναι πρόκληση για τη διαχείρισή τους με μη αυτόματες συναλλαγές. Οι τεχνικοί δείκτες και οι συναλλαγές κρυπτονομισμάτων ταιριάζουν απόλυτα με ένα αυτοματοποιημένο σύστημα συναλλαγών. Ένα bot συναλλαγών μπορεί να επεξεργάζεται τεράστιο όγκο δεδομένων 24/7, αυξάνοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητα των επιδόσεων σας.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε το αυτοματοποιημένο bot συναλλαγών σας σε λίγα βήματα και να το εκτελέσετε με δείκτες Κινούμενους Μέσους Όρους και Δείκτης Σχετικής Ισχύος (RSI). 

Πώς λειτουργούν οι τεχνικοί δείκτες;

Η χρήση τεχνικών δεικτών σημαίνει την υιοθέτηση της θεωρίας ότι οι τιμές κινούνται με επαναλαμβανόμενα μοτίβα. Επομένως, αυτά τα μοτίβα ενσωματώνουν όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για τη λειτουργία ενός σχεδίου συναλλαγών. Οι τεχνικοί δείκτες δεν λαμβάνουν υπόψη καμία «θεμελιώδη αξία» του περιουσιακού στοιχείου. Αυτό ταιριάζει καλά με τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων από μέχρι στιγμής Δεν υπάρχουν αξιόπιστα μοντέλα ικανά να προβλέψουν την τιμή τους. 

Η παρακολούθηση ενός γραφήματος και η εξέταση της τιμής που κινείται προς τα πάνω και προς τα κάτω θα μπορούσε συχνά να οδηγήσει στην ιδέα ότι κινείται τυχαία χωρίς σαφή τάση.

Με μια πιο προσεκτική ματιά, όμως, είναι δυνατό να εντοπίσουμε προκαθορισμένες συμπεριφορές που έχουν ήδη συμβεί στο παρελθόν. Αυτό ακριβώς προσπαθεί να πιάσει η τεχνική ανάλυση. Είναι αδύνατο να προβλέψουμε με 100% βαθμό εμπιστοσύνης πού θα κινηθεί η τιμή στη συνέχεια. Ωστόσο, είναι δυνατό να μετρηθούν κάποιες ενδείξεις σχετικά με αυτό. 

Η κρίσιμη πτυχή που πρέπει να έχετε κατά νου σε αυτό το σημείο είναι ότι είναι πάντα μια σωστή επιλογή να χρησιμοποιείτε τεχνικές για τον μετριασμό του κινδύνου και να διαχειριστείτε τα περιουσιακά σας στοιχεία με τρόπο που να αποτρέπει σημαντικές απώλειες που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη ρευστότητά σας και την ικανότητά σας να συναλλάσσεστε μακροπρόθεσμα.

Τούτου λεχθέντος, ο υπολογισμός οποιασδήποτε τεχνικής ανάλυσης απαιτεί ιστορικές τιμές. Το χρονικό πλαίσιο του δείκτη καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο συγκεντρώνεται η τιμή. Στη σελίδα κανόνων, μπορείτε να επιλέξετε το χρονικό πλαίσιο που ταιριάζει καλύτερα στο σύστημα συναλλαγών σας. 

Χρονικό πλαίσιο καθημερινά για τη διασταύρωση κινούμενων μέσων Coinrule

Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε ένα χρονικό πλαίσιο 1 ημέρας, αυτό σημαίνει ότι το bot θα υπολογίσει τον δείκτη χρησιμοποιώντας μια ημερήσια συχνότητα τιμής. Χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα, ο Κινητός Μέσος Όρος (50) με ένα τέτοιο χρονικό πλαίσιο θα αντιστοιχεί στη μέση τιμή των τελευταίων 50 ημερών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τεχνικούς δείκτες;

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι δεικτών και καθένας από αυτούς έχει συγκεκριμένο σκοπό και χρησιμότητα. Η κατανόηση υπό ποιες συνθήκες ένας δείκτης αποδίδει καλύτερα και ποια σήματα παρέχει, επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν πολύ καλύτερες αποφάσεις κατά τις συναλλαγές.

Ένα πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν αποφασίζετε ποιος δείκτης να προσθέσετε στη στρατηγική σας είναι το εγγενές καθυστερημένη φύση of κάθε τεχνικός δείκτης. Δεδομένου ότι το bot τα υπολογίζει ξεκινώντας από ιστορικά δεδομένα, εξ ορισμού, μπορούν να παρέχουν ένα σήμα (αγορά, πώληση ή κάποια άλλη επιβεβαίωση τιμής) μόνο αφού συνέβη. Δεν θα το θεωρούσα σωστό περιορισμό, αλλά μόνο μια πτυχή που κάθε έμπορος πρέπει πάντα να λαμβάνει υπόψη κατά την ανάλυση των σημάτων. 

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να μειώσετε το φαινόμενο καθυστέρησης ενός δείκτη, αλλά αυτό αυξάνει τις πιθανότητες λήψης ψευδών σημάτων. Η επιλογή μεταξύ μικρότερης υστέρησης και χαμηλότερης ακρίβειας του δείκτη είναι ένα κρίσιμο συμβιβασμό που πρέπει να αξιολογήσει ο έμπορος. 

Η δοκιμή μιας στρατηγικής προτού την λανσάρετε ζωντανά στην αγορά μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις παραμέτρους για να επιτύχετε την ισορροπία που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Θυμηθείτε, οι τεχνικοί δείκτες δεν είναι τέλεια εργαλεία και ούτε θα έπρεπε να είναι. Σε τελική ανάλυση, το να πιάσεις το απόλυτο πάνω ή κάτω μέρος κάθε μεταβολής τιμής είναι σχεδόν αδύνατο. Η ερμηνεία της σωστής κατεύθυνσης και η χρησιμοποίηση των κατάλληλων εργαλείων διαχείρισης κινδύνου κάνει έναν έμπορο να γίνει επαγγελματίας.

Πώς να προσθέσετε τεχνικούς δείκτες σε Coinrule?

Η δημιουργία μιας αυτοματοποιημένης στρατηγικής συναλλαγών δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη!

Οι τεχνικές ενδείξεις εμφανίζονται στο μπλοκ κατάστασης. Προς το παρόν, ο κανόνας ενεργοποιείται σε σήματα από Κινούμενων Μέσων και RSI

Προσθέστε έως και τρεις προϋποθέσεις για κάθε μπλοκ, επιτρέποντας τη μέγιστη ευελιξία για την επίτευξη οποιασδήποτε στρατηγικής συναλλαγών θα χρειαστούν οι έμποροι.

Μπορεί να θέλετε να αγοράσετε εάν οι κινούμενοι μέσοι όροι δείχνουν σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο.

Ενεργοποίηση πολλαπλών κινούμενων μέσων Coinrule

Πουλήστε με απότομες αυξήσεις τιμών εάν ο RSI υποδεικνύει ότι η τάση είναι υπερβολική.

Κατάσταση λαμβάνοντας υπόψη την τιμή και το RSI ενεργοποιημένο Coinrule

Συγκεντρώστε περισσότερα από τα αγαπημένα σας νομίσματα όταν η τιμή είναι υπερπουλημένη.

Συνθήκη που λαμβάνει υπόψη τα κατώφλια τιμών και το RSI ενεργό Coinrule

Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να προστατεύσετε το πορτοφόλι σας από την απόσυρση, εάν η τιμή υπερβαίνει τον μακροπρόθεσμο κινητό μέσο όρο σε υψηλό όγκο. 

Ρύθμιση κατάστασης με διασταύρωση κινητών μέσων και επιβεβαίωση έντασης

Όποια και αν είναι η τέλεια στρατηγική συναλλαγών σας, μπορείτε τώρα να τη δημιουργήσετε Coinrule. Στη συνέχεια, εάν είστε περίεργοι να ανακαλύψετε περισσότερους τρόπους χρήσης τεχνικών δεικτών για τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων σας, ρίξτε μια ματιά στα νέα μας πρότυπα!

Το επόμενο βήμα σας στις αυτοματοποιημένες συναλλαγές είναι εδώ! 

Χρηματοκιβώτιο συναλλαγών!