Crypto Automated Trading

The Great Flip

Ethereum / Bitcoin (BINANCE:ETHBTC)

Η αγορά στοιχηματίζει ποιο έργο θα είναι το Ethereum-killer. Solana, Terra, Avax και Cardano έχουν εξαιρετικά καλή απόδοση πρόσφατα. Οι επενδυτές πιστεύουν ότι θα ξεπεράσουν το «παλιό» Ethereum στον αγώνα της επεκτασιμότητας του DeFi, φέρνοντας τα κρυπτονομίσματα στην επικρατούσα υιοθέτηση.

Ωστόσο, Το Ethereum δεν φαίνεται να εγκαταλείπει τον θρόνο σύντομα. Η συνολική τιμή που κλειδώθηκε στα πρωτόκολλα DeFi έφτασε πρόσφατα σε νέα συνεχώς υψηλό, και αυτό οφείλεται κυρίως στα πρωτόκολλα που εκτελούνται στο Ethereum δικτύου.

Κοιτάζοντας το διάγραμμα ETHBTC, είναι ξεκάθαρο πώς Ethereum χτίζει ένα στερεό bullish ορμή. Σε υψηλότερο χρονικό πλαίσιο και σε τόσο μεγάλη χρονική κλίμακα, τέτοιες κινήσεις συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ethereum μόλις έγινε πιο σπάνιος (ακολουθώντας το EIP-1559 ενημέρωση), κάνοντάς το να καλύψει ελαφρώς το χάσμα με Bitcoin .

Προσφορά και ζήτηση είναι πάντα ο κύριος μοχλός για την τιμή και η συρρίκνωση της προσφοράς σε συνδυασμό με την αυξανόμενη υιοθέτηση ωθεί αμέσως την τιμή προς τα πάνω. Για να μην αναφέρουμε τον αυξανόμενο αριθμό κερμάτων που ποντάρονται στο ETH 2.0.

Ο Solana και άλλα πρωτόκολλα εξακολουθούν να είναι καλές επενδυτικές επιλογές που πιθανότατα θα ξεπεράσουν και τα δύο Ethereum και  Bitcoin . Αλλά φέρουν και υψηλότερα μεταβλητότητα . Από μια προοπτική προσαρμοσμένη στον κίνδυνο, Το Ethereum τώρα ανατρέπει το Bitcoin. Οι θεσμικοί επενδυτές το έχουν ήδη συνειδητοποιήσει, επομένως είναι πιθανό να εισρεύσουν περισσότερα έξυπνα χρήματα στο ETH. Απλώς περιμένετε τον επόμενο μεγάλο τίτλο.