Στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων σε Bittrex και Αγορά/πώληση 0x

Σχεδιάστε το σύστημα συναλλαγών σας και αφήστε το να λειτουργήσει για εσάς, στο Bittrex και σε πολλούς άλλους.

Coinrule Crypto Dashboard
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
δημοφιλείς ανταλλαγές
στρατιωτικής ποιότητας
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
“Το καλύτερο πράγμα που έγινε στα κρυπτογράφηση τα τελευταία χρόνια”
Simon

Σχεδιάστε αυτόματο σχέδιο συναλλαγών

Coinrule είναι το εξαιρετικό εργαλείο για πολλά διαφορετικά είδη επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει μια ολοκληρωμένη σειρά πλεονεκτημάτων που προσφέρεται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να διαχειριστείτε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να ορίσετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε ZRX. Θα είναι πολύ ευέλικτο να συγκεντρώσετε ZRX, να αντισταθμίσετε το χαρτοφυλάκιό σας, να αναχαιτίσετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική βουτιά.

Συναλλαγές με αλγόριθμους

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε την παραγγελία σας

Ασφαλής διαχείριση στο Bittrex

Coinrule έχει έναν κύριο στόχο, θέλουμε να κάνουμε τη συναλλακτική σας δραστηριότητα πιο αποτελεσματική ενώ θα είναι άμεση. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων λειτουργούν 24/7, μόνο ένα αυτόματο σχέδιο συναλλαγών μπορεί να επιλέξει πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα συμβεί στην αγορά. Πώς να ξεκινήσετε μια παραγγελία με Coinrule? Καθορίστε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας τη λογική If-This-Then-That, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Συναλλαγές με αλγόριθμους

Δημιουργήστε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και συσσωρεύστε ZRX

At Coinrule εργαζόμαστε μανιωδώς για να προσφέρουμε νέες δυνατότητες και βελτιώσεις στο έξυπνο εργαλείο μας κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, συνεργαζόμαστε με τους πιο προχωρημένους πελάτες μας και τα κορυφαία ανταλλακτήρια για να συγκεντρώσουμε σχόλια και κρίσεις.

Συναλλαγές με αλγόριθμους

Δημιουργήστε αυτόματες στρατηγικές βασισμένες σε ασφαλείς δείκτες

Οι συναλλαγές χρειάζονται τάξη, στάση και διαδικασία. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο δύσκολο; Η ανθρώπινη φύση και οι αντιλήψεις μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα αποτελέσματα των συναλλαγών σας. Η χρήση ενός αυτοματοποιημένου συστήματος συναλλαγών σάς επιτρέπει να μειώσετε τις επιπτώσεις του φόβου, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης, ένας λιγότερο έμπειρος έμπορος μπορεί να συναλλάσσεται σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε τα bots όταν αλλάζουν οι κινήσεις της αγοράς Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχείριση αστάθειας Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε να δημιουργείτε σχέδια αμέσως τώρα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, προσδιορίστε αυτόματες συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda