Στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων σε Bittrex και Αγορά/πώληση Bitcoin

Αναπτύξτε την παραγγελία σας και αφήστε τη να λειτουργήσει για εσάς, στο Bittrex και σε πολλούς άλλους.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
Ανταλλαγές στρατιωτικού βαθμού
στρατιωτικής ποιότητας
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
“Το καλύτερο πράγμα που έγινε στα κρυπτογράφηση τα τελευταία χρόνια”
Hugo

Ξεκινήστε το αυτοματοποιημένο σύστημα

Coinrule είναι το κύριο εργαλείο για πολλές διαφορετικές ποικιλίες επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει ένα απεριόριστο φάσμα πλεονεκτημάτων που προσφέρεται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να αναπτύξετε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να δημιουργήσετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε BTC. Θα είναι πολύ γρήγορο να συγκεντρώσετε BTC, να ασφαλίσετε το χαρτοφυλάκιό σας, να υποκλέψετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική μείωση.

Learn More

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε τον κανόνα σας

Ασφαλής διαχείριση στο Bittrex

Coinrule έχει μια κύρια αποστολή, θέλουμε να κάνουμε τη στρατηγική συναλλαγών σας πιο αποτελεσματική, ενώ είναι απλή. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων λειτουργούν 24 ώρες το 7ωρο, XNUMX ώρες το XNUMXωρο, μόνο μια αυτοματοποιημένη στρατηγική συναλλαγών μπορεί να χειριστεί πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα λάβει χώρα στην αγορά. Πώς να σχεδιάσετε μια παραγγελία με Coinrule? Διαχειριστείτε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας το στυλ If-This-Then-That, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Learn More

Μοντελοποιήστε τη δική σας μέθοδο συναλλαγών και συσσωρεύστε BTC

At Coinrule εργαζόμαστε έξυπνα για να προσφέρουμε νέες λειτουργίες και βελτιώσεις στο περιβάλλον μας κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, συνεργαζόμαστε με τους πιο έμπειρους πελάτες μας και τα κορυφαία ανταλλακτήρια για να συγκεντρώσουμε σχόλια και ιδέες.

Learn More

Σχεδιάστε αυτόματες στρατηγικές με βάση τους πιο διάσημους δείκτες

Το εμπόριο χρειάζεται στάση, στάση και σύστημα. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο προκλητικές; Η ανθρώπινη φύση και τα συναισθήματα μπορούν να οδηγήσουν αρνητικά τις αποδόσεις των συναλλαγών σας. Η χρήση ενός crypto bot σάς επιτρέπει να νικήσετε τις επιπτώσεις της ανησυχίας, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης ένας αρχάριος μπορεί να κάνει συναλλαγές σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε μηχανισμούς όταν αλλάζει ο όροφος συναλλαγών Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχείριση αστάθειας Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία κανόνων αμέσως τώρα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, προγραμματίστε αυτόματα συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda