Στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων σε Bittrex και Αγορά/πώληση Monero

Κερδίστε την αγορά χρησιμοποιώντας τη στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο Bittrex και κερδίστε με το XMR μέσα σε λίγες ώρες

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
πιο χρησιμοποιούμενα Ανταλλακτήρια
εγγυημένη
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
«Το καλύτερο πράγμα που συνέβη στην κρυπτογράφηση τα τελευταία τέσσερα χρόνια»
Archi

Αναπτύξτε ένα crypto bot άμεσα

Coinrule είναι το ισχυρό εργαλείο για πολλά διαφορετικά είδη επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα ικανοτήτων που προσφέρεται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να επιτύχετε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να δημιουργήσετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε XMR. Θα είναι πολύ ευέλικτο να συγκεντρώσετε XMR, να αντισταθμίσετε το χαρτοφυλάκιό σας, να ασφαλίσετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική πτώση.

Συναλλαγές με αλγόριθμους

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε τον κανόνα σας

Ασφαλής διαχείριση στο Bittrex

Coinrule έχει έναν κύριο στόχο, θέλουμε να κάνουμε τη συναλλακτική σας δραστηριότητα πιο αποτελεσματική ενώ είναι εύκολη. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων λειτουργούν 24 ώρες το 7ωρο, XNUMX ώρες το XNUMXωρο, μόνο ένα αυτοματοποιημένο ρομπότ κρυπτονομισμάτων μπορεί να πιάσει πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα συμβεί στην αγορά. Πώς να ξεκινήσετε έναν κανόνα συναλλαγών με Coinrule? Καθορίστε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας την προσέγγιση If-This-Then-That, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Συναλλαγές με αλγόριθμους

Μοντελοποιήστε το δικό σας μοτίβο συναλλαγών και συσσωρεύστεXMR

At Coinrule εργαζόμαστε πολύ για να προσφέρουμε νέες δυνατότητες και εξελίξεις στο εργαλείο μας κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, είμαστε σε επαφή με τους πιο προηγμένους εμπόρους και τα κορυφαία ανταλλακτήρια μας για να συγκεντρώσουμε σχόλια και σχόλια.

Συναλλαγές με αλγόριθμους

Σχεδιάστε αυτόματες στρατηγικές με βάση δημοφιλείς δείκτες

Το εμπόριο χρειάζεται πρακτική, στάση και σχέδιο. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο επίπονες; Η ανθρώπινη φύση και τα συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τα αποτελέσματα των συναλλαγών σας. Η χρήση ενός κανόνα αυτόματης διαπραγμάτευσης σάς επιτρέπει να μειώσετε τις επιπτώσεις του άγχους, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης, ένας νεοφερμένος μπορεί να κάνει συναλλαγές σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε τα bots όταν αλλάζει η αγορά altcoin Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τις τάσεις της αγοράς Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε να δημιουργείτε σχέδια σήμερα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, δημιουργήστε αυτόματες συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda