Εκκινήστε το χαρτοφυλάκιό σας XLM συνδέοντας το Bittrex και άλλα χαρτοφυλάκια και συναλλαγές με ένα αυτοματοποιημένο σύστημα συναλλαγών

Κερδίστε την αγορά χρησιμοποιώντας τη στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο Bittrex και κερδίστε κέρδη με την XLM σε δευτερόλεπτα

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
ασφαλείς ανταλλαγές
ανώτερος
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
"Με Coinrule, η αγορά-πώληση κρυπτονομισμάτων πρόκειται να ξεσπάσει»
Γιάννης

Δημιουργία αυτοματοποιημένου bot, 24/7

Coinrule εργάζεται καθημερινά για να αναπτύξει νέες στρατηγικές και νέα περιβάλλοντα για περιβάλλον συναλλαγών. Η στρατηγική μας για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων επιτρέπει στους πελάτες της XLM να πραγματοποιούν κέρδη κατά την εμπορία οποιωνδήποτε νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του XLM, στο Bittrex.

Ξεκινήστε τη δημιουργία κανόνα

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε τον κανόνα σας

Ασφαλής διαχείριση στο Bittrex

Coinrule είναι μια στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που επιτρέπει σε [traders} διαφορετικών ειδών τεχνογνωσίας να βγάλουν χρήματα από τις συναλλαγές XLM. Οι χρήστες μας είναι σε θέση να δημιουργήσουν γρήγορες και εφευρετικές στρατηγικές συναλλαγών σε όλες τις μεγάλες κατανομές. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να εκτελέσετε τις αυτόματες συναλλαγές σας για να σχεδιάσετε τη δική σας στρατηγική. Coinrule καθιστά πολύ διαχειρίσιμο να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο XLM, να αντισταθμίσετε το χαρτοφυλάκιό σας και να μεταβείτε στην αγορά.

Ξεκινήστε τη δημιουργία κανόνα

Σχεδιάστε τη δική σας τεχνική συναλλαγών και διαχειριστείτε τα νομίσματά σαςXLM

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων δεν κοιμούνται! Μόνο μια στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων μπορεί να πιάσει πλήρως όλες τις πιθανότητες στην αγορά. Μπορείτε να ορίσετε μια στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων με Coinrule πανεύκολα! Παραγγείλετε τους κανόνες σας χρησιμοποιώντας τη μηχανή μας για τις στρατηγικές συναλλαγών, χωρίς να υπάρχουν δεξιότητες κωδικοποίησης!

Ξεκινήστε τη δημιουργία κανόνα

Αναπτύξτε συστήματα συναλλαγών που βασίζονται σε έξυπνους δείκτες

Η XLM έχει αυξηθεί περισσότερο από 50 φορές τα τελευταία χρόνια. Με Coinrule μπορείτε να βιώσετε επιστροφές που θα αλλάξουν τη ζωή σας, ενώ μειώνετε τον κίνδυνο. Η αγορά/πώληση κρυπτονομισμάτων είναι η χρυσή ευκαιρία του 21ου αιώνα. Coinrule σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε μια ισχυρή θέση για αυτό!

Ενεργοποιήστε τα bots όταν αλλάζει η αγορά Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν ζητήθηκε κωδικός Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τις τάσεις της αγοράς Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε να δημιουργείτε σχέδια αμέσως

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, ορίστε αυτοματοποιημένες στρατηγικές και διαχειριστείτε τα νομίσματά σας 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda