Διαπραγματεύσου το Bitcoin Gold BTG στο OKex

Ξεπεράστε την αγορά altcoin, τη στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο OKex και διακινήστε το BTG σαν επαγγελματίας. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
τα πιο διάσημα Χρηματιστήρια
ανώτερος
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
"Coinrule είναι μια έξυπνη λύση που βοηθά τους εμπόρους κρυπτονομισμάτων, να δημιουργούν bot συναλλαγών χωρίς να χρειάζεται να γράψουν ούτε μια γραμμή κώδικα.»
Laszlo

Εκκίνηση συστημάτων συναλλαγών, 24/7

Coinrule παρουσιάζει το πιο ισχυρό και πιο φιλικό προς τον χρήστη crypto trading bot. Με Coinrule μπορείτε να ξεκινήσετε τον δικό σας κανόνα με βάση το BTG και να τον αφήσετε να εκτελείται αυτόματα σε διάφορα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης όπως το OKex. Είναι το If-This-Then-That για αυτόματα συστήματα συναλλαγών που σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες στην αγορά.

Έναρξη Bot

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε το εμπόριο σας

Αγορά/πώληση με ασφάλεια στο OKex

Coinrule ανταποκρίνεται στις ανάγκες μικτών τύπων επενδυτών και εμπόρων. Ελέγξτε εύκολα και εκτελέστε τις αυτοματοποιημένες συναλλαγές σας μέσα σε λίγα λεπτά στο OKex. Απλώς κερδίστε, προστατέψτε το χαρτοφυλάκιό σας και ξεπεράστε την αγορά χωρίς να χάσετε ούτε μια ευκαιρία.

Έναρξη Bot

Αναπτύξτε τη δική σας στρατηγική συναλλαγών και αγοράστε και πουλήστε BTG

Ακόμη και σε εποχές χαμηλής αστάθειας της αγοράς, ορισμένα altcoins μπορούν να εξακολουθούν να έχουν ένα είδος αστάθειας που μπορεί να προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες. Αγοράστε τα κέρματα συρόμενα και πουλήστε αυτά που αντλούν, μπορείτε να διαχειριστείτε αυτές τις αλλαγές τιμών εκτελώντας τις παραγγελίες σας χρησιμοποιώντας έναν κανόνα συναλλαγών. κανόνες, το κρυπτογραφικό σας κεφάλαιο δεν ήταν ποτέ τόσο ευκίνητο!

Έναρξη Bot

Κανόνες μοντέλου που βασίζονται στους δείκτες που χρησιμοποιούνται περισσότερο

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς να ρομποτοποιήσετε τη στρατηγική συναλλαγών σας, αλλά δεν έχετε εμπειρία κωδικοποίησης; Coinrule βασίζεται σε μια προσέγγιση If-This-Then-That, παρουσιάζουμε μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και πολλά πρότυπα που θα σας επιτρέψουν να εκτελέσετε την πρώτη σας στρατηγική στο OKex.

Ενεργοποιήστε συσχετίσεις όταν αλλάξει η αγορά κρυπτονομισμάτων Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν χρειάζεται κανένας κωδικός Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τις κινούμενες αγορές Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε να δημιουργείτε σχέδια αμέσως

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, δημιουργήστε στρατηγικές και διαχειριστείτε τα νομίσματά σας 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda