Συνδεθείτε με κορυφαία ανταλλακτήρια όπως το OKX για να συγκεντρώσετε το QTUM σαν ειδικός Coinrule

Κερδίστε τον χώρο των κρυπτονομισμάτων, τη στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο OKex και ανταλλάξτε εύκολα το QTUM. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
καλύτερες ανταλλαγές
εγγυημένη
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
"Coinrule είναι ένα ασφαλές μηχάνημα που βοηθά τους εμπόρους κρυπτονομισμάτων να δημιουργούν bot συναλλαγών χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσουν ούτε μια γραμμή κώδικα.»
Robert

Κατασκευάστε αυτοματοποιημένο σύστημα

Coinrule παρουσιάζει το πιο ισχυρό και πιο φιλικό προς τον χρήστη crypto trading bot. Με Coinrule μπορείτε να ξεκινήσετε τον δικό σας κανόνα με βάση το QTUM και να τον αφήσετε να εκτελείται αυτόματα σε πολλά ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης όπως το OKex. Είναι το If-This-Then-That για αυτόματα συστήματα συναλλαγών που σας επιτρέπει να πιάσετε όλες τις ευκαιρίες στην αγορά.

Έναρξη Bot

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε το σχέδιό σας

Αγορά/πώληση με ασφάλεια στο OKex

Coinrule ανταποκρίνεται στις ανάγκες μικτών τύπων επενδυτών και εμπόρων. Αναλύστε και εκτελέστε εύκολα τις αυτοματοποιημένες συναλλαγές σας μέσα σε λίγα λεπτά στο OKex. Απλώς κερδίστε, προστατέψτε το χαρτοφυλάκιό σας και ξεπεράστε την αγορά χωρίς να χάσετε ούτε μια ευκαιρία.

Έναρξη Bot

Μοντελοποιήστε τη δική σας στρατηγική συναλλαγών και αγοράστε και πουλήστε QTUM

Ακόμη και σε εποχές χαμηλής αστάθειας της αγοράς, ορισμένα altcoins μπορούν να εξακολουθούν να έχουν ένα είδος αστάθειας που μπορεί να προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες. Αγοράστε τα νομίσματα συρόμενα και πουλήστε αυτά που αντλούν, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις αλλαγές στην αγορά εκτελώντας τις παραγγελίες σας χρησιμοποιώντας ένα crypto bot. Η διαχείριση του κεφαλαίου κρυπτογράφησης δεν ήταν ποτέ τόσο διαχειρίσιμη!

Έναρξη Bot

Σχεδιάστε κανόνες με βάση τους βασικούς δείκτες

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς να ρομποτοποιήσετε τη στρατηγική συναλλαγών σας, αλλά δεν έχετε εμπειρία κωδικοποίησης; Coinrule βασίζεται σε μια πρακτική If-This-Then-That, παρουσιάζουμε μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και πολλά πρότυπα που θα σας επιτρέψουν να εκτελέσετε την πρώτη σας στρατηγική στο OKex.

Ενεργοποίηση συσχετίσεων όταν αλλάζει η αγορά Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν χρειάζεται κανένας κωδικός Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχειριστείτε τις κινούμενες αγορές Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε να δημιουργείτε συναλλαγές αμέσως τώρα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, καθιερώστε στρατηγικές και διαχειριστείτε τα νομίσματά σας 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda