Στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων σε OKex και Αγορά/πώληση Bytom

Σχεδιάστε το σύστημα συναλλαγών σας και αφήστε το να λειτουργήσει για εσάς, στο OKex και σε πολλά άλλα.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
έξυπνες ανταλλαγές
ανώτερος
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
«Το καλύτερο πράγμα που είδαμε στα κρυπτογράφηση τα τελευταία τρία χρόνια»
Sergey

Δημιουργήστε έναν εξαιρετικό κανόνα συναλλαγών

Coinrule είναι το εξαιρετικό εργαλείο για πολλά διαφορετικά είδη επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει μια ατελείωτη γκάμα δυνατοτήτων που προσφέρεται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να εκτελέσετε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να προσδιορίσετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε BTM. Θα είναι πολύ άμεσο να συγκεντρώσετε BTM, να αντισταθμίσετε το χαρτοφυλάκιό σας, να αναχαιτίσετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική πτώση.

Συναλλαγές με αλγόριθμους

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε την παραγγελία σας

Ασφαλής διαχείριση στο OKex

Coinrule έχει μια κύρια αποστολή, θέλουμε να κάνουμε τη συναλλακτική σας δραστηριότητα πιο αποτελεσματική, ενώ ταυτόχρονα είναι διαχειρίσιμη. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων λειτουργούν 24 ώρες το 7ωρο, μόνο ένα αυτόματο bot συναλλαγών μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα συμβεί στην αγορά. Πώς να σχεδιάσετε μια παραγγελία με Coinrule? Διαχειριστείτε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία If-This-Then-That, χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Συναλλαγές με αλγόριθμους

Δημιουργήστε τη δική σας μέθοδο συναλλαγών και συσσωρεύστε BTM

At Coinrule εργαζόμαστε τόσο πολύ για να προσφέρουμε νέες δυνατότητες και ρυθμίσεις στο πρόγραμμα επεξεργασίας συναλλαγών μας κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, συνεργαζόμαστε με τους πιο προχωρημένους χρήστες και τις κορυφαίες ανταλλαγές για να συγκεντρώσουμε σχόλια και απόψεις.

Συναλλαγές με αλγόριθμους

Σχεδιάστε αυτόματες στρατηγικές με βάση τους καλύτερους δείκτες

Το εμπόριο χρειάζεται στάση, στάση και σύστημα. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο δύσκολες; Η ανθρώπινη φύση και τα συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τις αποδόσεις των συναλλαγών σας. Η χρήση ενός bot συναλλαγών σάς επιτρέπει να υποτάξετε τις επιπτώσεις της ανησυχίας, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης ένας αρχάριος μπορεί να κάνει συναλλαγές σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε μηχανισμούς όταν αλλάζουν οι κινήσεις της αγοράς Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχείριση αστάθειας Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία σχεδίων τώρα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, αναπτύξτε αυτόματες συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda