Στρατηγική συναλλαγών κρυπτονομισμάτων σε OKex και Αγορά/πώληση WAVES

Σχεδιάστε το σχέδιό σας και αφήστε το να λειτουργήσει για εσάς, στο OKex και σε πολλούς άλλους.

Coinrule Πίνακας ελέγχου Crypto
Επιλεγμένο
Λειτουργεί με τους 10 καλύτερους
Ανταλλαγές στρατιωτικού βαθμού
καλύτερος
Ασφάλεια & κρυπτογράφηση
Σχόλια χρήστη ενεργά Coinrule Αυτόματο Εργαλείο Συναλλαγών
«Το καλύτερο πράγμα που συνέβη στην κρυπτογράφηση τα τελευταία πέντε χρόνια»
Κάρλος

Δημιουργήστε αυτοματοποιημένο bot, ξανά και ξανά

Coinrule είναι το τέλειο εργαλείο για πολλές διαφορετικές κατηγορίες επενδυτών και εμπόρων. Υπάρχει ένα άπειρο φάσμα τεχνογνωσίας που προσφέρεται στην πλατφόρμα μας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να εκτελέσετε τις αυτόματες στρατηγικές σας για να ορίσετε το δικό σας σύστημα συναλλαγών και να αγοράσετε/πουλήσετε WAVES. Θα είναι πολύ απλό να συγκεντρώσετε WAVES, να υπερασπιστείτε το χαρτοφυλάκιό σας, να αναχαιτίσετε οποιαδήποτε αντλία χωρίς να χάσετε μια ξαφνική απόσυρση.

Δημιουργία Bot

Απόδοση κανόνα δοκιμής σε ιστορικά δεδομένα

ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΟ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ
$1750 . 00

Δοκιμάστε τη στρατηγική σας

Ασφαλής διαχείριση στο OKex

Coinrule έχει μια κύρια αποστολή, θέλουμε να κάνουμε τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων σας πιο αποτελεσματικές ενώ είστε ευέλικτοι. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων είναι ανοιχτές 24/7, μόνο ένα αυτοματοποιημένο bot συναλλαγών μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως κάθε πιθανή ευκαιρία που θα εμφανιστεί στην αγορά. Πώς να σχεδιάσετε μια παραγγελία με Coinrule? Διαχειριστείτε τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές σας χρησιμοποιώντας το If-This-Then-That τρόπο, δεν απαιτούνται δεξιότητες κωδικοποίησης!

Δημιουργία Bot

Δημιουργήστε τη δική σας μέθοδο συναλλαγών και συσσωρεύστε WAVES

At Coinrule εργαζόμαστε σκληρά για να προσφέρουμε νέα εξαρτήματα και αλλαγές στον έξυπνο βοηθό μας κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, συνεργαζόμαστε με τους πιο ενεργούς πελάτες μας και τα κορυφαία ανταλλακτήρια για να συγκεντρώσουμε σχόλια και σημειώσεις.

Δημιουργία Bot

Σχεδιάστε αυτόματες στρατηγικές με βάση τους πιο διάσημους δείκτες

Το εμπόριο χρειάζεται στάση, στάση και σύστημα. Τι κάνει τις συναλλαγές τόσο δύσκολες; Η ανθρώπινη φύση και τα συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τις αποδόσεις των συναλλαγών σας. Η χρήση ενός αυτόματου σχεδίου συναλλαγών σάς επιτρέπει να περιορίσετε τις επιπτώσεις της ανησυχίας, της ευφορίας και της απληστίας που μπορεί να βιώσει κάθε πελάτης. Επίσης ένας αρχάριος μπορεί να κάνει συναλλαγές σαν επαγγελματίας Coinrule!

Ενεργοποιήστε μηχανισμούς όταν αλλάζει η αγορά Με βάση τους πιο υποσχόμενους δείκτες
Δεν εμπλέκεται κώδικας Τόσο απλό όσο το IFTTT
Διαχείριση αστάθειας Μεγιστοποιήστε τα κέρδη

Ξεκινήστε τη δημιουργία αυτόματων συναλλαγών άμεσα

Λάβετε δωρεάν σήματα συναλλαγών, δημιουργήστε αυτόματες συναλλαγές και διαχειριστείτε την κατανομή σας για 30 ημέρες δωρεάν.

Υποστηριζόμενες ανταλλαγές

Binance Coinbase Kraken Εντάξει Bitpanda