Crypto Automated Trading

Μην κάνετε κανένα λάθος

Bitcoin / TetherUS (BINANCE:BTCUSDT

Η τεχνική ανάλυση είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για τους εμπόρους, αλλά η αλήθεια είναι αυτή δεν είναι ακριβής επιστήμη.

Αν ήταν, η ανάγνωση ενός βιβλίου θα σε έκανε επαγγελματία έμπορο. Τα μοτίβα γραφημάτων μπορεί να φαίνονται διαφορετικά στα μάτια κάθε αναλυτή με βάση τις προκαταλήψεις του. Το πρώτο βήμα είναι να προσπαθήσετε να παραμερίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο οποιαδήποτε πεποίθηση μπορείτε να έχετε για το πού θα πάει η τιμή στη συνέχεια και να εστιάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο σε αντικειμενικά στοιχεία. Αυτό είναι απαραίτητο για την κατάλληλη χρήση της τεχνικής ανάλυσης,

Ας προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε αυτή τη μέθοδο στο διάγραμμα του Bitcoin. Όσο περνά ο καιρός, το γράφημα φαίνεται να είναι πιο πιθανό στα πρόθυρα μιας άλλης σημαντικής πτώσης. Από τον Ιούνιο, η τιμή έχει σημειώσει χαμηλότερα υψηλά, ενώ η οριζόντια στήριξη διατηρείται. Η ερώτηση είναι, για ποσο καιρο? Ορισμένοι έμποροι έχουν εγείρει την ιδέα ότι Bitcoin δημιουργεί ένα τεράστιο μοτίβο για το κεφάλι και τους ώμους.

Για το πώς bearishBitcoin μπορεί να μοιάζει, τα καλά νέα είναι ότι αυτό δεν είναι ένα H&S σχηματισμός. Το «κεφάλι» είναι άτυπο, αλλά αυτό που είναι ακόμη λιγότερο συνηθισμένο είναι πώς το τόμος αναπτύσσεται. Για να είναι έγκυρο H&S , τη τόμος θα πρέπει να είναι ψηλότερα στον αριστερό ώμο και να μειώνεται μετά από αυτό. Αντίθετα, του Bitcoin τόμος ήταν ψηλότερα στον δεξιό ώμο, υποδηλώνοντας υψηλό ενδιαφέρον τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους πωλητές γύρω από αυτά τα επίπεδα. Αλλο καλα ΝΕΑ είναι αυτό Bitcoin χωρίστηκε από παρόμοια περίοδο συσσώρευσης στην αρχή του έτους.